• Новорічно-різдвяні пригоди в бібліотеці №1 для дітей

    Новорічно-різдвяні пригоди в бібліотеці №1 для дітей

    Кожна дитина чекає на Різдвяні дива. Адже під час канікул, завітавши до книгозбірні, можна потрапити в чарівний світ казки, веселощів та розваг. Актори бібліотечного лялькового театру «Казкарик» теж з нетерпінням чекали канікул, щоб подарувати читачам святковий настрій та нову виставу.

    5 січня до святково прикрашеної читальної зали завітали вихованці з ЦСРПД «Злагода». Свято розпочалося аматорською виставою «Новорічно-різдвяні пригоди». Ролі майстерно виконували: Вікторія Нирко (Фея), Марія Дзюба (Принц), Влада Майстренко (Кіт), Влада Дзюба (Ельза), Вероніка Букрєєва (Снігуронька), Наталія Букрєєва (Покахонтас). Разом з героями глядачі поринули у калейдоскоп пригод та перевтілень, зазирнули у казку та отримали незабутні враження. Фантастичні пригоди головного героя цієї дивовижної історії допомогли знайти справжніх друзів книги.

    По закінченні вистави у бібліотеці звучали колядки та щедрівки, кожен бажаючий мав змогу проявити свій талант. Цікаві й веселі ігри та хороводи змінювалися, наче в яскравому калейдоскопі. А потім, як годиться, було частування гостинцями та різними смаколиками. Святково-різдвяний настрій діти понесли до своїх домівок. І ми зичимо всім миру, добра і ВЕСЕЛОГО РІЗДВА!

     

    Майя Тарасенко.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше