• Канікули з книгою

    Канікули з книгою Канікули з книгою Канікули з книгою Канікули з книгою Канікули з книгою

     

    Закінчуються весняні канікули. Хтось провів їх в селі у бабусі, дехто вдома з друзями, а ті, хто понад-усе любить читати, поспішав до бібліотеки, де на них чекали цікаві заходи, адже саме в ці березневі дні проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання.

    Бібліотекарі філіалу №10 не залишились осторонь і старанно готувалися до Свята книги. Для юних читайликів були оформлені книжкові виставки: «Дитячим письменникам України – УРА!», «Книги – лідери читання», більшість книг з яких були розібрані в перші ж дні, а завдяки виставці-бенефісу «Біла Церква – місто читаючих дітей», багато юних відвідувачів захотіли стати «героями» наступних вернісажів.

    Семикласники взяли участь у презентації книжкових новинок «Читання – це справді цікаво». Юні «всезнайки» продемонстрували свої знання під час турніру ерудитів «Українська книга серед дітвори». Найменші читачі, учні 1-3 класів, були запрошені до гри-подорожі «У пошуках Ельдорадо – країни казкових багатств і чудес» та досить вправно відповідали на запитання вікторини «Хто цей дерев’яний хлопчина?». Справжня буря емоцій вирувала під час проведення фентезі-подорожі «Чарівні перетворення».

    У бібліотеці канікул немає і заняття клубів за інтересами відбуваються постійно. Члени клубу «Всезнайко» зібралися на чергове засідання, щоб дізнатися більше про «голубі очі планети».Літературно-пізнавальна година «Річки, озера і моря, про вас бажаю знати я» викликала зацікавленість у дітей і допомоглапоповнити знання.

    Закінчуються канікули та не закінчується співпраця колективу філіалу №10 з педагогічними і учнівськими колективами БЗШ №5 (директор Садаєва О.І.) та БНВО «Звитяга» (директор Гандрабура О.В.) з популяризації книги та читання.

     

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше