• Про улюблені книжки розповім вам залюбки

    Про улюблені книжки розповім вам залюбки Про улюблені книжки розповім вам залюбки Про улюблені книжки розповім вам залюбки Про улюблені книжки розповім вам залюбки

     

    Радіє учнівська дітвора шкільним канікулам, які завітали разом з весняним теплом. А бібліотеки поспішають ширше відчинити двері для своїх нових користувачів. На фестиваль читацьких історій«Зустріч з улюбленою книгою» до філіалу №6 завітали учні 5-В, 2-Г та 3-Г класів БЗШ №21 та 3-Б і 4-А БЗШ №23.

    Завідуюча бібліотекою Надія Гаврилова провела для присутніх бібліофреш «Ця книга найцікавіша, не гальмуй – читай скоріше!», під час якого ознайомила присутніх з новинками літератури.

    В свою чергу, юні читачі ділилися враженнями про улюблені книги та рекомендували їх своїм одноліткам. Цікавою і захоплюючою була розповідь Анни Василівської про книгу Л. Керролла «Аліса в країні див». Діма Прозоровський полюбляє твори С.Маршака, Єгор Вдовика, Матвій Синявський і Владислав Гамар ділилися враженнями від прочитаної книги «Гаррі Потер і таємна кімната» Дж.Роулінг. Дарина Лісова вподобала книгу В. Йорта «Йорген + Анна = любов». Даринка,розповівши про захоплення головної героїні – непосидючої та веселої, яка понад усе любить таємниці, лазити по деревах і гасати на велосипеді, зуміла переконати присутніх, що справжнє кохання може прийти і в десятилітньому віці! Даниіл Ковтун запропонував прочитати книгу Т.Вулфа «Олдін і магія фараонів», запросивши всіх у казковий світ, сповнений таємниць, дивовижних подій і пригод, Аліна Возна поділилася враженнями про книгу «Гаррі Потер і прокляте дитя» Дж.Роулінг, Таїсія Демченко порадила своїм друзям прочитати книгу «Допоможемо Поні!» Жюльєт Парашині-Дені.

    Під час спілкування з дітьми, було приємно чути, що кожен з них під час канікул прочитав не одну книгу.

    Прослухавши розповіді бібліотекаря та своїх друзів-книголюбчиків, дізнавшись про цікаві книжки, неймовірні пригоди літературних героїв, учасники заходувиявили бажання познайомитися з ними поближче – прочитати.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше