• Все знадобиться, що з землі корениться

    Все знадобиться, що з землі корениться Все знадобиться, що з землі корениться

    Сьогодні до народної медицини звертається дедалі більше людей, довіряє їй, а народне цілительство навзаєм виправдовує людську довіру. Ми дійсно живемо у світі ліків. Вони у вигляді незчисленної кількості рослин повсюди оточують нас. Та, на жаль, далеко не всі розуміють їх мову, не знають, як їх використовувати з цілющою метою, як збирати, зберігати. При цьому, не завдаючи шкоди собі. Упродовж багатьох століть мудрими цілителями, знахарями, відунами, які знають рослини, зберігалися накопичені знання та досвід. Переходячи із рук в руки, поповнювалися вони досвідом нових поколінь народних цілителів. Це продовжується і тепер.

    22 березня у читальному залі бібліотеки-філіалу №4 не було де і яблуку впасти! На зустріч з очільницею Білоцерківської філії «Зелена планета Земної» Аліною Пастовенською завітали члени клубу «Зарічани» та всі небайдужі до свого здоров’я читачі. Так багато було бажаючих послухати про фітопрепарати Наталі Петрівни Зубицької!

    Аліна Віталіївна розказала, як відновити здоров’я за допомогою лікарських рослин та звичайних, але правильно підібраних продуктів харчування. Розказала про правильне лікування травами, яке обов’язково допомагає, тільки поставитись до того потрібно серйозно, не забуваючи, що рослина – це жива істота, яку потрібно просити про зцілення. Наголосила, що з рослинами, як і з хімічними препаратами, треба бути обережними, щоб не зашкодити здоров’ю. Пані Аліна, як досвідчений лікар-консультант показала та навчила присутніх, як діагностувати самих себе. Друковані видання Наталі Земної, подаровані бібліотеці очільницею здравниці, стануть справжнім подарунком для кожного прихильника народної медицини і шанувальника поетичного слова! Аліна Віталіївна побажала всім здоров’я і наснаги, любити природу, знати її і жити з нею в гармонії.

     

    Світлана Линник.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше