• Планета наша ніби казка

    Планета наша ніби казка Планета наша ніби казка

     

    Щорічно, 22 квітня у світі відзначають День Землі. Саме 22 квітня у різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять заходи на захист планети на ймення Земля.

    Не залишилися осторонь і працівники бібліотеки-філіалу №6, які запропонували своїм юним користувачам здійснити мандрівку екологічною стежкою «Треба горнутися нам до землі – на ній ми не перші і щоб не останні».

    Завідуюча бібліотекою Надія Гаврилова розповіла дітлахам про екологічні проблеми нашої планети, закликала оберігати природу рідного краю. Разом з читачами Надія Миколаївна погортала екологічний календар, дала поради всім, хто збирається відпочивати на природі, провела тренінг, під час якого виявила ставлення до довкілля, а ще зачитала вірш, останнє слово якого діти добирали самі, в риму.

    Маленькі читачі взяли участь у розважально-інтелектуальній грі «Чарівний спів Землі», інтерактивній грі «Мікрофон: Що мені дає природа?», конкурсі «Поміркуй і розгадай» та бліц-турнірі.

    Гуртківці «Чарівного пензлика» свою любов до природи висловили за допомогою фарб і пензля.

    Бібліотекарі оформили книжкову виставку «Земля – наша мати», на якій можна побачити книги з геології, екології, географії, охорони земель та природи рідного краю тощо.

    В День Землі кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглі території, висадити хоча б одне дерево, взявши цим самим участь у вирішенні екологічних проблем. Що людина посіє – те й пожне. Не будемо про це забувати! Не будьмо байдужими до природи! Пам’ятаймо: нас багато, а Земля одна.

     

    Людмила Романюк.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше