• Коли слова вкладаються в рядки

    Коли слова вкладаються в рядки Коли слова вкладаються в рядки Коли слова вкладаються в рядки

     

    Талановите подружжя відомих письменників Анатолія і Галини Гай давні друзі колективу бібліотеки-філії №10. Вони часті гості книгозбірні, але читачі завжди раді новій зустрічі. Ось і цього прохолодного квітневого дня на гостини до читачів завітала Галина Гай. Зустріч була щирою, невимушеною, родинною. Талановита поетеса, автор п’яти поетичних збірок щиро розповідала про своє життя, сповнене багатьма цікавими зустрічами, серед яких особливе місце займає дружба з Анатолієм Дімаровим, про те, як народжуються власні поезії: «В голові світло, ясно, а тіло спить, а потім раз…і вибухнуло… і вкладається в рядки…»

    Звучала поезія – душевна, філософська, емоційна. Не могли залишити осторонь і болюче питання сьогодення, адже всі знають, що Анатолій Гай з сином Юрієм є військовими кореспондентами на сході України інещодавно повернулися з передової, з Авдіївки. Скільки ночей проведено безсонних, як щемить серце від чекання знає лише вона – любляча та віддана дружина і мама. Усі переживання переливаються у вірші, які присутні слухали затамувавши подих.

    Зі збірочками поезій для подальшого спілкування з талановитою, мудрою землячкою розходилися читачі філіалу додому, а фонд книгозбірні поповнився щедрим подарунком від шанованої гості. Сподіваємося що і надалі співпраця і дружба буде міцною і плідною.

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше