• Літні канікули у бібліотеці

    Літні канікули у бібліотеці Літні канікули у бібліотеці Літні канікули у бібліотеці Літні канікули у бібліотеці

    Літні канікули – пора розваг та веселощів. Після напруженого навчального року школярам потрібно відпочити, насолодитися сонцем, теплом і вільним часом.

    Для корисного відпочинку малечі працівники центральноїбібліотеки для дітей започаткували проведення літніх читань під назвою «Літо на книжкових вітрилах».

    Завітавши до книгозбірні, діти поринають в океан цікавих книг і яскравих журналів, знаходять друзів, співрозмовників, з якими цікаво читати, грати, розгадувати ребуси, загадки, малювати, творити, розважатися! Для читачів оформлені книжкові виставки: «Яскраве літо – читатичас», виставка-хобі «Барвисте книжкове літо», виставка-рекомендація «У мандри запрошує книга».

    Бібліотекарі активно долучаються до організації дозвілля школярів, відпочиваючих у літніх таборах. Протягом місяця книгозбірню неодноразово відвідали вихованці пришкільноготабору відпочинку БЗШ №4 (курені «Веселі козачата» та Вільні козаки», кер. Н.Машок, О.Грушко), які стали учасниками цікавих літературних подорожей, творчих конкурсів, вікторин тощо.

    19 та 20 червня у бібліотеці відбулися «Веселі книжкові старти». Мандруючи станціями: «Озеро відгадайка», «Печера таємниць», «Театральна хатка», «Сильні та спритні» діти дізнавалися про життя різних казкових героїв, вчилися відрізняти добро від зла, розвивали кмітливість, спостережливість, дружнє ставлення один до одного.

    Кожен учасник заходу мав можливість показати присутнім свої успіхи у музиці, спорті, літературному читанні.

    Літо тільки розпочалося і багато цікавого чекає на юних читачів у бібліотеці: пізнавальні вікторини, розвиваючі ігри, майстер-класи, літературні огляди, дні періодики «Журнальна веселка»… Завітайте до книгозбірні і отримайте чудовий настрій і море позитивних емоцій.

     

    Тамара Шпак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше