• В казку ми підемо, друзів там знайдемо

    В казку ми підемо, друзів там знайдемо В казку ми підемо, друзів там знайдемо

    Чи є на світі людина, яка хоча б раз у житті не мандрувала дивовижною країною казки?! Напевно, ні. У дитинстві всі мріють познайомитися з добрими феями, гномами або чарівниками. Кожен хоче мати чарівну паличку, богатирську силу або казкову вроду. Казки – це наші великі і мудрі вчителі, що спочатку виховують, а вже потім розважають. Читаючи казки, ми стаємо добрішими, мудрішими, сильнішими та милосерднішими. Працівники бібліотеки-філіалу №9 організували для своїх маленьких читайликів подорож сторінками чарівних казок «В казку ми підемо, друзів там знайдемо».

    Галина Чередник познайомили дітлахів з українськими народними казками та казками народів світу, які були представлені на книжковій виставці «Казковий ланцюжок». А Світлана Могорит запропонувала відвідувачам гру, під час якої потрібно було знайти предмети чи атрибути різних казок. Також діти відгадували героїв казок.

    Під час мандрівки читачі переконалися, що казки – це добрі друзі і порадники, а хто вірить в казку, з тим вона завжди житиме поруч.

    Тетяна Сулейманова.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше