• Від героя народного до національного Від героя народного до національного Від героя народного до національного Від героя народного до національного Від героя народного до національного

    19 липня в бібліотеці-філії №3 відбувся День інформації «Уроки патріотизму від Андрія Гудими», присвячений 80-річччю від дня народження письменника.
     
    Працівники книгозбірні для широкого загалу користувачів підготували яскраву книжково-ілюстративну виставку «На рівні серця, совісті й душі». Шанувальникам творчості письменника-краянина бібліотекарі представили відео-знайомство «Це все моє: і поле, і полин…».
     
    Цікавим для читачів стала бібліоконстанта «Біла Церкво, тобі є ким пишатися».
     
    Газетним рядком доніс корисну інформацію про трибуна, письменника, оратора, громадянина, патріота Андрія Гудиму прес-інформ «Від героя народного до національного», якому до всього є діло, якому болить душа і серце за сьогоднішнє й майбутнє України.
     
    Користувачі бібліотеки із задоволенням переглянули виставку бібліографічного посібника «Андрій Гудима – громадянин, письменник, науковець».
     
    Допитливим книголюбам бібліотекар Наталія Добровольська розповіла, як правильно вести пошук інформації про Андрія Дмитровича та його творчий доробок за допомогою краєзнавчого каталогу та інфотеки. 
     
    А наймолодші читай лики долучилися до голосних читань поезій Андрія Гудими «Настусині клопоти».
     
    Коментований перегляд літератури письменника-ювіляра «Три причини прочитати…» став навігатором для присутніх у виборі книг.
     
    День інформації був на диво лаконічним та інформаційно насиченим. 
     
     
    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше