• Літні зустрічі в бібліотеці

    Літні зустрічі в бібліотеці Літні зустрічі в бібліотеці

     

    Наближаються до завершення літні канікули, які подарували дітворі море задоволення від подорожей, зустрічей і прекрасного відпочинку. Не забували діти і про книги. В бібліотеці-філії №6 протягом літа було весело, гамірно. Сюди приходили не лише постійні користувачі, а й гості міста.

    У спекотний серпневий день наша книгозбірня гостинно відкрила двері для друзів із Замбії. Марія Наї разом із своїм сином Нікілом, доньками-близнятами Анною та Антрою завітали до бібліотеки, щоб взяти участь у майстер-класі «Картини із круп», який для них провела Людмила Красніцька-Луцик. Озброївшись підручними матеріалами – олівцями, різними крупами, клеєм та картоном, – малеча залюбки приступила до виконання роботи. Першим етапом став ескіз майбутньої картини – букет квітів. А щоб квіти були пишними і привабливими, для роботи використовували насіння гарбуза, дині, кавуна, квасолі. Діти виявились завзятими і наполегливими, намагались якнайшвидше завершити роботу. Насінинка до насінинки і дитячі шедеври готові! Зовсім скоро діти поїдуть в Замбію, прихопивши із собою вироби, щоб прикрасити свої кімнати.

    Час швидко промайнув, та ще довго в читальній залі було гамірно. Іноземні гості ділились враженням від перебування в Україні. Адже в Білій Церкві вони навчались грі на музичних інструментах, відвідували гуртки з плавання та легкої атлетики, майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва у бібліотеці, вивчали англійську мову, а головне, оволоділи українською мовою! Діти так полюбили Україну, що згодні залишитись тут назавжди, але настав час повертатись додому.

    Колектив бібліотеки бажає родині Наї щасливого повернення в Замбію і з нетерпінням чекатимемо нових зустрічей в нашій книгозбірні.

     

    Надія Гаврилова.

     

     

     

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше