• Вчимося любити природу

    Вчимося любити природу Вчимося любити природу Вчимося любити природу Вчимося любити природу

     

    Одним з напрямків роботи бібліотеки-філіалу №10 є екологічне виховання наших юних читачів. Щоб у дітей виникла потреба захищати тваринний і рослинний світ, не допустити його знищення, потрібно навчити любити його. Використовуючи всі можливі методи, за допомогою книг та ігор, бібліотекарі допомагають дітям побачити чарівний світ природи, показують, яка ж вона прекрасна і беззахисна перед людиною.

    І хоча на вулиці літо, а у дітей канікули, вони з радістю ідуть в бібліотеку, де на них завжди чекають. Бібліофлеш «Екологічні цікавинки» зібрав як постійних наших читайликів, так і маленьких книголюбів з Бучі, Києва, які кожні канікули приходять до нас за книгами.

    Насамперед діти познайомилися з книгами, кожна з яких містить інформацію про найцікавіші царства живої природи, а потім взяли участь у вікторині «Екологія і ми». Дивувалися, навіть не вірили, коли слухали цікаву інформацію. Адже у бібліотеці вони вперше почули про місто без автомобілів, місто, де дощі ідуть в один і той же час, про те, що до Чорнобиля через 100 років повернулися бурі ведмеді…

    Діти ділилися своїми думками про стан навколишнього середовища (а вони все бачать і все розуміють!) і вирішили, що кожен повинен бути «людиною, яка охороняє»природу, себе, близьких.

    Як завжди під час канікул, дітей чекали рухливі та інтелектуальні ігри. А приємним сюрпризом став смачнючий кавун!

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше