• Кращий читач літа 2017

    Кращий читач літа 2017 Кращий читач літа 2017 Кращий читач літа 2017 Кращий читач літа 2017 Кращий читач літа 2017

     

    14 вересня у центральній бібліотеці для дітей відбувся заключний етап конкурсу "Кращий читач літа 2017”.

    Десять переможців І етапу конкурсу, який проводився у філіалах ЦБС, змагалися між собою, виконуючи різноманітні завдання: складали літературні канапки, переносили казкових героїв у сучасність, давали поради одноліткам, які не люблять читати...

    Перед журі постало складне завдання – вибрати кращого з кращих.

    Приємно зазначити, що всі учасники конкурсу всебічно розвинені особистості, які люблять читати, захоплюються малюванням, займаються музикою, танцями і спортом.

    Після тривалого обговорення було вирішено визначити лідерів читання у молодшій та старшій вікових категоріях. Лідером серед молодших читачів визнано читачку філії №9, третьокласницю СПМШ №16 Катерину Тонкошкуренко. В старшій віковій категорії відзначено Дмитра Джугана, учня шостого класу Колегіуму, читача бібліотеки-філіалу №4. Також було прийняте рішення відзначити читачку ЦДБ, третьокласницю БСШ №12 Софію Костюченко за сценічну майстерність та читача філії №2 Микиту Гапонова, у так званій номінації "Ламаємо стереотипи”, як спортсмена, який є найкращим читачем філіалу.

    Переможцем конкурсу "Кращий читач 2017”, одноголосним рішенням журі, став читач бібліотеки-філіалу №9 Кривошеєв Артем, учень 6-А класу БЗШ №7.

    Лідери читання та відзначені учасники отримали подарунки від ЦДБ.

    Переможець конкурсу буде нагороджений призом міського голови під час урочистостей з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, які відбудуться 28 вересня в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.Саксаганського.

    Вітаємо юних книголюбів та бажаємо їм якнайбільше цікавих мандрівок сторінками нових видань.

     

    Олена Бульда.



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше