• Майстер-клас «Смайлик для друга»

    Майстер-клас «Смайлик для друга» Майстер-клас «Смайлик для друга»

     

    Кожен рік 19 вересня відмічається незвичайне свято – день народження «Смайлика».

    19 вересня 1982 року професор університету Карнегі-Меллона Скотт Фолман вперше запропонував використати три символи, які йшли підряд – дві крапки, дефіс, та замикаючі лапки, для позначення «усміхненого обличчя» в тексті, який набирався на комп’ютері. Це було вагомим поповненням електронного лексикону бо так з’явився «смайлик».

    Більш ніж за 30 років свого існування «смайлик» став незамінним атрибутом електронного спілкування і багато людей вже не можуть уявити як можна без нього обійтися. Та, звичайно, за цей час з’явилося багато «смайликів», які несуть різну змістову та емоційну окрасу.

    Так як «смайлики» люблять і дорослі і діти, бібліотекарі філії №2 вирішили провести для своїх маленьких читайликів майстер-клас по виготовленню своїми руками цих чудових символів усмішки та дружби. Використовували жовтий фетр, ножиці, клей для роботи з тканиною, голки, нитки, декоративні очі та стрази для оздоблення. Діти з захопленням створювали «смайлики», бажаючи прикрасити ними свої кімнати та подарувати друзям.

    «Смайлик», зроблений своїми руками, буде чудовим подарунком, який підніме настрій та подарує масу позитивних емоцій.

     

    Юлія Животівська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше