• «Кольоровий світ Алли Ковальської»

    «Кольоровий світ Алли Ковальської» «Кольоровий світ Алли Ковальської» «Кольоровий світ Алли Ковальської» «Кольоровий світ Алли Ковальської»

    21 вересня в міській виставковій залі при бібліотеці №8 відбулося відкриття персональної виставки картин архітекторки за освітою та художницею в душі Алли Євгенівни Ковальської.

    Родом пані Алла із блакитноокої, мальовничої Житомирщини. До Білої Церкви приїхала в 1980році за призначенням, після закінчення Житомирського будівельного технікуму. Працювала архітектором у Білоцерківській філії Київського інституту «Укржитлоремпроект».

    Перші спроби пензля були акварельними фарбами, акартини олією Алла Євгенівна зробила за підказками чоловіка, відомого в Білій Церкві художника та вчителя – Віталія Антоновича Таганського. Життєва дорога завела на 5 років до Чехословаччини де працювала, заробляючи на прожиття, але не полишала писати картини та виставляла свої роботи на виставках.

    Нещодавно здійснилася давня мрія художниці – це перша персональна виставка та ще й благодійна. Алла Євгенівна мріє продати свої роботи, щоб направити кошти на ремонт стадіону для учнів СПМШ №16.

    Агов! Не байдужі люди, відгукніться! Вашої допомоги потребують діти. Ви придбаєте для себе чудову картину, а у дітей буде стадіон. Чекаємо вас за адресою: Леваневського, 55. тел.7-33-17.

    Виставка діє до 2 жовтня.

     

    Любов Михайлюк.

     

     

     

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше