• Хай щастю дитини не буде кінця

    Хай щастю дитини не буде кінця


     

    Не секрет, що всі ми родом із дитинства. Діти завжди прагнуть скоріше подорослішати, а ми, дорослі, згадуємо безтурботні дитячі роки. Але всьому свій час. Тому 20 листопада, у Всесвітній день дитини, бібліотекарі філії №2 відвідали своїх друзів – читайликів, мрійників і фантазерів, учнів 2-Б класу БЗШ №11 (класовод Красінська І.Є.) з годинкою-веселинкою "Хай щастю дитини не буде кінця”.

    Свято розвеселило і згуртувало дітей під час літературної вікторини "Всіх, хто читає успіх чекає”, конкурсу "Казкові дрібнички”, жартівливих загадок. Сподобалась дітворі гра "Про що мовчать речі”, під час якої бібліотекар показувала різні предмети та речі, а діти відгадували з яким правом вони поєднуються. Наприклад, зошит – право на освіту; драже аскорбінової кислоти – право на медичну допомогу тощо.

    Хлопчики та дівчатка раділи, міркували та знайомилися з книгами, що були представлені на тематичній викладці дитячої літератури "Книг на світі є багато, діти люблять їх читати”.

    Приємно, що під час заходу всі отримали позитивні емоції та прекрасний настрій, а невеличкі солоденькі подарунки стали гарним завершенням годинки-веселинки.

    Вітаємо з цим чудовим святом, бажаємо щирих посмішок і приємного відпочинку.

     

    Наталія Янківська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше