• Дорога до покаяння

    Дорога до покаяння Дорога до покаяння

    У повсякденних турботах ми не часто роздумуємо над тим, що є найціннішим. А в житті так багато спокус…

    Великий піст – особливий час. Це час, коли людина стає на варті своєї душі, вдивляється, що робиться в ній, прагне зробити правильні висновки стосовно свого життя, змінити його на краще та піднятися на вищий рівень досконалості.

    Піст потрібен не тільки для тіла, але і для розуму і серця. Та яка користь з посту, якщо ми провели його без добрих справ? Що за користь, коли ми стримуємо себе в їжі, а в цей час гриземо та з’їдаємо тих, хто поруч? На ці та багато інших запитань дав відповіді благочинний Білоцерківського району УПЦ КП протоієрей Микола Гопайнич під час духовної бесіди «Час покаяння, роздумів і молитви», яка відбулася в бібліотеці-філіалі №10.

    На зустріч прийшли користувачі бібліотеки, члени клубу Академії пенсіонерів «Чарівна мить», члени громадської організації «Біла Церква Разом»

    Любов, гостинність, всепрощення – є фундаментальним каменем християнства, а українці – віруюча нація, і ці риси притаманні нашому народу. Українці дуже щедрі, а біда, як ніколи об’єднує їх і вони готові останнім поділитися з ближнім. Головне – від якої глибини серця ти допомагаєш іншим – в цьому проявляється любов і милість один до одного. Для Господа всі добрі справи є великими, навіть маленька усмішка… І тоді жоден ворог не заволодіє нашим серцем.

     

     

    Ганна Нагорна.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше