• Золоті правила етикету

    Золоті правила етикету

     

    Культураповедінки – важлива частина загальнолюдської культури, моральності, моралі. Дотримання манер є запорукою приємного спілкування.

    Для вихованців загонів «Сонечко» та «Бджілка» (вихователі Надія Полевська та Галина Ружицька) пришкільного табору БЗШ №20 працівники бібліотеки-філії №6 провели літературну етикет-гру «Золоті правила етикету». Переглянувши мультимедійну презентацію, дітлахи ознайомилися з правилами поведінки: у транспорті, в гостях, у магазині та театрі. Працюючи у командах, малеча змагалася за почесне звання «Знавець етикету». Під час віртуальної подорожі-вікторини країнами світу «Різні нації – різні правила етикету», присутні дізнались про етикет європейських країн.

    А далі дітвора подорожувала таємничими місцями. Допомагали їм у цьому цікаві та корисні книги українських письменників. Подолати болото Невихованості дітям допомагав твір Ігора Січовика «Невихований ведмідь». Орієнтиром для підкорення гори Чемності слугувала «Казка про чарівні слова і страшні пригоди» Надії Красоткіної. Сподобався дітям відпочинок на галявині Етикету, де вони насолоджувались віршами Світлани Гарбуз та брали активну участь у ситуативних іграх, під час яких переконалися у правильності своєї поведінки та знанні правил етикету.

    У боротьбі за титул «Знавця етикету» перемогли Данило Панов, Марія Довгалюк, Ліза Задворна та Максим Кузьмін. Сподіваємося, що гарні манери допоможуть дітям досягти успіху у майбутньому. Адже, «Найкращий доказ розуму — добра поведінка», – писав поет Соломона Бен-ІегудаГабірола.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше