• До здоров’я – кроком руш!

    До здоров’я – кроком руш! До здоров’я – кроком руш! До здоров’я – кроком руш!

    Літо – справжнє ягідно-фруктово-овочеве вітамінне свято. Але кожна маленька ягідка – це не тільки скарбничка здоров’я, а й джерело шкідливих мікробів. Як вберегти себе влітку і уникнути хвороб? Про це дізналися маленькі відвідувачі бібліотеки-філії №9 на годині здоров’я «До здоров’я – кроком руш!». Бібліотекарі «пригощали» малечу корисними порадами, «смачними» цікавинками і «здоровильними» смаколиками, розповідали, що треба робити, щоб бути здоровими: дотримуватися режиму дня, активно відпочивати на природі, займатися спортом, тримати себе в чистоті, вживати корисну їжу і мати хороший настрій. Все разом надає дитині можливість зростати здоровою та життєрадісною.

    Діти із задоволенням переглянули лялькову виставу «Кабанчик Веселун», у якій мікроби намагалися зашкодити здоров’ю лісових звірят. Найбільше постраждав кабанчик, який з’їв немите яблучко і в нього розболівся животик. Врятував всіх добрий лікар Їжачок, який розповів звірятам про правила гігієни.

    Бібліотекарі побажали читайликам не забувати про книжечки під час літнього відпочинку, бо читання дає нові знання, покращує пам’ять, розвиває уяву, зменшує стрес. Люди, які щодня читають не менше 30 хвилин, живуть приблизно на 2 роки довше, ніж ті, хто не читає. І починати вживати ці класні «ліки» краще в дитинстві.

    Жанна Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше