• Книга, яка торкнеться і пробудить…

    Книга, яка торкнеться і пробудить… Книга, яка торкнеться і пробудить… Книга, яка торкнеться і пробудить… Книга, яка торкнеться і пробудить…

    Війна… Яке страшне і лихе слово. На жаль, зараз підростає покоління, яке народилося в роки, коли на українській землі розриваються снаряди, свистять кулі, гинуть люди. І як би не називали цей період – АТО, ООС – всі розуміють, що в Україну увірвалася війна.

    На щастя, ми у нашому місті спимо більш-менш спокійно, працюємо, відпочиваємо… І це все завдяки військовим і добровольцям, які можливо саме в цю хвилину стримують шалені атаки ворога, щоб для всіх нас наступило завтра.

    Одним з таких захисників є Андрій Кириченко, фронтовик ХХІ століття, який своїми поезіями веде літопис трагічних сторінок української історії. «Це наша правда!», «Вітер донецького степу», «93%», «До храму», «Покоління війни»… – всього 75 поезій вміщує збірка «Це наша правда», презентація якої відбулася в бібліотеці-філіалі №10.

    Поетичні твори у виконанні автора торкнулися не одне серце наших читачів, тому так часто на їх очах з’являлися сльози. Адже хтось чекав сина, брата, чоловіка, просто знайомого… Після цього – безліч запитань, і на кожне Андрій Степанович дав вичерпну відповідь.

    По домашньому теплою була зустріч, і на закінчення – автограф-сесія і побажання нашим хлопцям бойового духу, здоров'я, рішучості і швидкого повернення живими додому. Вас тут чекають!

     

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше