• Пісні об’єднують людей

    Пісні об’єднують людей Пісні об’єднують людей Пісні об’єднують людей Пісні об’єднують людей

     

    Сьогодні, напевне, не знайдеться жодного білоцерківця, якого б не хвилювала доля Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського. Постійно піднімається це питання і серед членів клубу «Чарівна мить» Академії пенсіонерів та користувачів бібліотеки-філіалу №10, яких із саксаганцями пов’язує тісна дружба. Актори та вокалісти театру є частими гостями книгозбірні та уявити своє життя без них читачам просто неможливо.

    Цієї зустрічі чекали вже давно і скільки було радості, коли свій останній день відпустки перед відкриттям ювілейного 85-го театрального сезону, вокаліст, володар премії «Браво» в номінації «Зірка року» Олександр Зозуля подарував нам, своїм шанувальникам. У камерній, невимушеній обстановці в бібліотеці відбулася зустріч «Котилась ніжно тепла пісня…». Олександр розповів про себе, про захоплення музикою, про театральне життя, роботу над сольною програмою «Парус»… Член НСПУ Віктор Євтушенко поділився своїми враженнями від творчості обдарованого, талановитого вокаліста, лауреата міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М. Вінграновського і побажав розширити діапазон творчості.

    …І як цілюща вода, звучали українські пісні, пісні з репертуару В.Висоцького, О.Шевчука та інших відомих виконавців. А випробувана часом, лірична пісня «Два кольори», якій випало довге життя і велике щастя стати народною, розправила свої крила і полетіла далеко за межі бібліотеки, в кожну читацьку родину, адже кожен присутній пригадав «згорточок старого полотна і вишите життя на ньому». Браво!

    Олександр співав пісні, які ми давно знаємо і любимо. Співав душею, тому пісні єднали людей духовно і дали кожному заряд енергії, добра і любові.

    Спасибі, Сашо, за творчість, за любов до людей. Хай щастить тобі на життєвій дорозі, а всі негаразди обходять тебе і весь театральний колектив стороною, а ми чекаємо на нові зустрічі.

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше