• Подаруй книгу з любов'ю

    Подаруй книгу з любов'ю Подаруй книгу з любов'ю Подаруй книгу з любов'ю Подаруй книгу з любов'ю Подаруй книгу з любов'ю

    Паперова книга залишається актуальною і не втрачає своєї цінності навіть у час новітніх технологій. До Міжнародного дня дарування книг працівники бібліотеки-філіалу №9 організували акцію «Подаруй книгу з любов’ю». Першим, хто долучився до акції, став читач бібліотеки, військовослужбовець 72-ї ОМБр, учасник бойових дій Олександр Ставицький, який подарував 14 різножанрових книг. Родина Віктора Сломчинського передала бібліотеці близько 100 книг.А маленькі сестрички Даша та Аріна Розживіни із задоволенням передали дитячі книги своїм ровесникам.

    Долучилися до акції і письменники-краяни. Петро Розвозчик, член Національної спілки письменників України, член Золотого фонду м.Білої Церкви, подарував бібліотеці свою нову збірку поезії «Сувій дороги». Приємною несподіванкою для бібліотекарів став і візит до бібліотеки члена Національної спілки журналістів України, поета, прозаїка, бібліотекаря Чубинецької сільської бібліотеки, що на Сквирщині, Василя Скрида із щойно надрукованою новою збіркою «Літо починається з конвалій». Завідуюча бібліотекою Катерина Волинець теж брала безпосередню участь у її виданні, написавши до книги передмову.

    Також дякуємо за подаровані бібліотеці книги Марійці Куліш, Валентині Зиковій, Валентині Яковець. Працівники бібліотеки вдячні всім, хто не тільки сам любить читати книги, а й дає можливість прочитати свої улюблені книги іншим користувачам бібліотеки.

    Жанна Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше