• Вітаємо з новою книгою

    Вітаємо з новою книгою Вітаємо з новою книгою Вітаємо з новою книгою Вітаємо з новою книгою Вітаємо з новою книгою

    23 травня в Україні відзначається День Героїв.

    Цього дня у центральній бібліотеці міської ЦБС відбулася презентація нової поетичної збірки «Рефлексія» Олександра Виговського, письменника, скульптора і журналіста, лауреата міської літературно-мистецької премії ім. Нечуя-Левицького 2014 року за роман «Душа під № «Дубль-А-1П».

    Ще в досить молодому віці Олександр Григорович вже має великий літературний багаж, це чисельні публікації у пресі та більше 10 книг, цікавих і актуальних.

    «Рефлексія» – це друга поетична книга письменника, видана у 2019 році у білоцерківському видавництві «Час Змін Інформ».

    У збірку увійшло 37 поезій, в основному, написаних в постреволюційний період: про Героїв Майдану і українсько-російської війни, патріотів і псевдопатріотів, віру в Бога і перемогу, голодомор, реалії нашого життя і сенс буття.

    В кожному творі яскраві поетичні образи, глибина почуттів і філософські роздуми.

    З новою книгою автора привітали депутати обласної ради В’ячеслав Хмельницький і Сергій Яременко, секретар міськради Вадим Кошель, капелан Іван Кречківський, головний редактор газети «Копійка» Олеся Поліщук, член Національної спілки письменників України, письменниця Таїна Братченко.

    Вірші щирі, патріотичні, філософські, такі близькі і зрозумілі читачеві, написані душею і серцем автора, читали бібліотекарі: Тетяна Кириленко, Маргарита Зубкова, Тетяна Черненко і Ксенія Гнуда.

    Цікавим та оригінальним, як завжди, був виступ самого автора Олександра Виговського.

    На завершення зустрічі завідувачка методично-бібліографічним відділом ЦБСОлена Дученко подякувала пану Олександру за співпрацю з бібліотеками міста, побажала здоров’я, нових книг та вдячних читачів.

     

    Людмила Чупак.

     

     




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше