• Нехай літо буде книгами зігріте

    Нехай літо буде книгами зігріте Нехай літо буде книгами зігріте Нехай літо буде книгами зігріте Нехай літо буде книгами зігріте

    Діти вже насолоджуються літніми канікулами. Свобода! Хочеться чогось легкого, веселого і невимушеного, адже ж канікули! Чом би не подумати про книжку. Та не зі шкільного списку літератури на літо, а ту, у якої яскрава обкладинка та гарні ілюстрації, а перші рядки захоплюють так, що неможливо відірватися.

    Щоб захопити дітей читанням цікавих і корисних книг, працівники центральної бібліотеки для дітей 20 червня біля книгозбірні організували бібліотечний бульвар «Нехай літо буде книгами зігріте» в рамках проекту «Літні канікули 2019 в бібліотеці».

    «Стометрівка» була не лише залита теплим сонячним промінням, а й прикрашена яскравими обкладинками книжок та журналів, які ніби посміхалися дітлахам та дорослим, що проходили та зупинялися біля книжкових виставок «Веселка книжкового літа», «Нехай літо буде книгами зігріте», «Читайте новинки».

    Бібліотекарі запросили дітей мікрорайону зануритися у літературну мандрівку «Пригоду за пригодою читаймо з насолодою».

    На свіжому повітрі юні білоцерківці знайомилися з новинками літератури та переглядали дитячі журнали, взяли активну участь у розважальній програмі «Веселимось, граємо, літечко вітаємо»: відповідали на запитання ековікторини «Чи знаєте ви?..», відгадували загадки«Знайди відгадку за малюнком», складали пазли та розгадували кросворди.

    Корисно, цікаво та змістовно провели свій час на бібліотечному бульварі діти та дорослі.

     

    Світлана Шалагіна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше