• Хто ж він, Стів Джобс? Хто ж він, Стів Джобс? Хто ж він, Стів Джобс?

    Знайомства з книгами унікальної серії «Видатні особистості. Біографічні нариси для дітей» стало невід’ємною частиною роботи бібліотекарів філії №2.
     
    Нещодавно увазі користувачів була запропонована книго-зустрічі «Стів Джобс, або хто створив IPhone» за книгою Марії Сердюк. Читачів зацікавила історія легендарної людини, яка перевернула світ сучасних технологій, подарувавши людству такий звичний сьогодні комп’ютер з клавіатурою, високоякісну техніку Apple, а також дивовижні мультфільми студії Pixar.
     
    Читання книг у дружньому колі – найкраще для сприйняття інформації. Під час спілкування з’являється можливість висловити свою думку, ставлення до події, виділити найголовніше, зробити висновки з прочитаного та почутого.
     
    Учасники заходу залюбки взяли участь у книго-квесті «Інтуїція», під час якого бібліотекарі зачитували цитати з книги, а читачі відповідали, до якого етапу життя Стіва Джобса вони відносяться. Цікавим стало обговорення крилатих висловів генія, якими розпочинається кожний розділ видання.
     
    Знайомство з книгою наштовхнуло на роздуми: як піднятися на власну гору та стати першими у своїй справі. Присутні дійшли до висновку, що «лише шаленці, котрі вважають, що здатні змінити світ, зрештою його змінюють». Але для цього, за словами Джобса, потрібна наполегливість, «наслідування найкращих людей на світі», «робити те, що справді викликає ентузіазм, інакше забракне сил довести справу до кінця», «не втрачати віри» та «мати хоробрість іти за власним серцем та інтуїцією».
     
    Такі історії вчать дітей досягати цілей, не боятися труднощів, ніколи не здаватися та до кінця вірити в свій успіх. Тож «майте сміливість дослухатися до свого серця…».

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше