• 10 найцікавіших фактів про Крим

    10 найцікавіших фактів про Крим 10 найцікавіших фактів про Крим 10 найцікавіших фактів про Крим 10 найцікавіших фактів про Крим

    20 січня – День Автономної Республіки Крим. Саме до цієї історичної дати фахівці книгозбірні №3 підготували віртуальну шпаргалку «10 найцікавіших фактів про Крим». Учасниками заходу стали учні 5-В класу БНВО «ЗОШ№15-ДЮСОК» (класний керівник Лариса Ніколайчук).

    Бібліотекарі розповіли школярам про історію Кримського півострова, про те, що Крим – це споконвічно невід’ємна частина України і буде залишатися нею. Ласкаво запросили у захоплюючу віртуальну подорож, запропонувавши переглянути відео «Дивогляди Криму, які варто відвідати кожному», «Крим. Ластівчине гніздо», «Міста Криму», з яких вони дізналися про старогрецьке місто-державу Херсонес, печерний монастир Інкерман, оспіваний поетами Бахчисарай,Великий каньйон Криму, казковий палац «Ластівчине гніздо», Ведмідь-гору Аю-Даг, Нікітський ботанічний сад, гірський масив Демерджі, природний заповідник Карадаг, місто різних віросповідань Євпаторію.

    У читальній залі бібліотеки була представлена книжкова виставка з відповідною назвою, основна мета якої – сформувати у користувачів-дітей вміння обирати книгу для самостійного читання, орієнтуватися у книжковому просторі.

    Захід включав у себе елементи гри, а саме: «Зберіть розсипанку» та «Кримська абетка». Юні книголюби охоче знайомилися з мапою півострова Крим, який, на їхню думку, схожий на серце.

    Маємо надію, що віртуальна мандрівка нікого з присутніх не залишила байдужим, а в майбутньому обернеться реальністю.

    Ксенія Гнуда.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше