• Новинки від Тетяни Ніконенко

    Новинки від Тетяни Ніконенко Новинки від Тетяни Ніконенко Новинки від Тетяни Ніконенко

    У зв’язку з карантином, бібліотекарі продовжують працювати в онлайн режимі. Свою роботу з користувачами працівники філій висвітлюють на блогах та сторінках у соціальних мережах. Також необхідно працювати з фондами. Ця робота в повній мірі пов’язана з відділом комплектування та обробки літератури. Довелося і мені завітати у вищеназваний відділ. Вражає велика кількість літератури, яка чекає на свого користувача. Ці книги потрапили сюди, завдячуючи коштам, виділеним з бюджету розвитку міста. Для бібліотек міської ЦБС придбано 1477 книг різних видавництв України, різноманітної тематики. Це сучасна українська література, твори зарубіжних авторів, яскраві дитячі книги, які відкривають захоплюючий світ природи, пригод, краси друкованого слова. Кожна книжка, наче жива, проситься до рук.

    Як бджілки працюють над обробкою нових видань фахівці відділу комплектування. Я попросила завідувачку відділом Тетяну Ніконенко познайомити мене з новинками. Вона так захоплююче розповідала про нові книги, що я не могла не запропонувати пані Тетяні поділитися враженням від прочитаного на сторінці бібліотеки-філії №6 «БібліоДзвін» в соціальній мережі Фейсбук. І вона не відмовила.

    Багато хто вже мав можливість познайомитись з довгоочікуваною книгою (Книга Року за версією ВВС) Тамари Горіха Зерня «Доця» та однією з найкращих книжок року, романом Іларіона Павлюка «Танець недоумка». Відтепер, протягом липня місяця, користувачі матимуть можливість неодноразово зустрітись з Тетяною Ніконенко в онлайн режимі та насолодитись її розповіддю про враження від прочитаного.

    А нам залишається сподіватися, що карантин закінчиться, бібліотеки запрацюють у звичному режимі, а велика кількість новинок приверне увагу нових користувачів.

     

    Надія Гаврилова, зав. філією №6.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше