• Леся Українка – дітям

    Леся Українка – дітям Леся Українка – дітям Леся Українка – дітям

    25 лютого, в рамках святкування 150-річчя від дня народження Лесі Українки, в бібліотеці-філії №1 для дітей відбувся День інформації «Благословенне слово, що гартує!». Протягом дня бібліотекарі намагалися розкрити постать Лариси Петрівни Косач, яка і сьогодні надихає багатьох із нас бути життєствердними, духовно сильними, не опускати рук, боротися з фізичними недугами, не боятися бути собою, щиро любити, вміти дружити й пробачати, плекати в собі людські цінності.

     

    В читальній залі експонована книжкова виставка «Душею щира Українка», де читачі мають змогу ознайомитися з творчістю геніальної Лесі. Для наймолодших користувачів на абонементі бібліотекарі підготували рекомендаційний список літератури «Казкарка Леся Українка». Впродовж дня в читальній залі ляльковий театр «Казкарик» пропонував відвідувачам казкочитання «Біда навчить», «Казка про Оха-чудодія». Для найменшеньких у бібліотеці пройшов відеоперегляд, під час якого дітлахи ознайомилися з особистим життям і творчістю Лесі Українки.

    Користувачі – учні 5-9 класів, поціновувачі творчості письменниці, зробили ілюстрації до творів, які їм найбільше подобаються.

    Для четвертокласників БСШ №1 (класовод Тетяна Байбарза) бібліотекарі провели огляд літератури «Леся Українка – дітям». Діти проявили своє вміння і фантазію в створенні «Плакату співпраці», на якому зобразили портрет Лесі Українки.

    «Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я…». Цей вислів Лесі Українки підхопили читачі бібліотеки-філії №1 на поетичній годині, і як душевно звучали з їх вуст поезії.

    Олена Крищенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше