• Випробування зміцнюють дух і ведуть до життя

    Випробування зміцнюють дух і ведуть до життя Випробування зміцнюють дух і ведуть до життя Випробування зміцнюють дух і ведуть до життя

    Василь Миколайович Шкляр – сучасний український письменник, твори якого перекладено англійською, болгарською, вірменською, шведською, словацькою та багатьма іншими мовами. Читачі захоплюються його романами, коло прихильників правдивої історії України зростає щодень.

    Напередодні ювілею письменника у бібліотеці-філії №9 для членів клубу «Сузір’я» було проведено літературне автор-шоу «Випробування зміцнюють дух і ведуть до життя». Бібліотекар Юлія Харченко розповіла користувачам про творчий шлях Василя Шкляра, охарактеризувала твори письменника, які є у фонді книгозбірні. Присутні мали змогу побачити автора на екрані та почути його інтерв’ю, подивитися уривок із фільму «Чорний Ворон». Пізніше відбулося активне обговорення побаченого та почутого. Усі зійшлися на думці, що дуже важливо сьогодні не забувати трагічні сторінки історії, які багато чому вчать. Наприкінці заходу прозвучали цитати із «Чорного Ворона», які стали крилатими висловами.

    Жанна Харченко.

     




    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше