• Зі щирим словом до дітей Зі щирим словом до дітей Зі щирим словом до дітей

    «Я пишу тільки про те, що захоплює дух або смішить. Діти знають, що я на їхньому боці» – саме ці слова якнайкраще характеризують творчість та стиль життя улюбленця мільйонів дітей у всьому світі, письменника Роальда Дала.

    13 вересня 1916 року народився Роальд Дал – письменник норвезького походження, автор романів, повістей, новел, оповідань, написаних як для дорослих, так і для дітей, зокрема казково-фантастичних творів.

    «Зі щирим словом до дітей» – під такою назвою в бібліотеці-філії №3 пройшла чарівна літературна карусель для п’ятикласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №15 (вчитель зарубіжної літератури Світлана Полінога).

    Читайлики ознайомилися з цікавими фактами з життя письменника, переглянули відео презентацію «Історія життя Роальда Дала».

    Особливо цікавою для школярів стала найпопулярніша книга Р.Дала «Чарлі і шоколадна фабрика».

    Діти поділилися враженнями про прочитаний твір, переглянули буктрейлер «Чарлі і шоколадна фабрика», взяли активну участь у грі «Вірю – не вірю!» та розгадали кросворд. Дізналися і про екранізації книги, переглянувши фрагменти художнього фільму «Чарлі та шоколадна фабрика» (2005 р).

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше