• Істинного життя немає без мистецтва

    Істинного життя немає без мистецтва Істинного життя немає без мистецтва Істинного життя немає без мистецтва Істинного життя немає без мистецтва

    Напередодні святкування Дня міста у центральній бібліотеці для дорослих відбулося краєзнавче свято «Край талантів і щасливих людей».

    На зустріч з читачами, членами клубу «Вікторія» була запрошена ГалинаНевінчана – українська письменниця, художниця, журналістка, громадська діячка.

    Тетяна Кириленко, зав. сектором ЦБ представила присутнім Галину Вікторівну, як члена НСП України, лауреата Білоцерківської міської літературно – мистецької премії ім.І.Нечуя-Левицького, а також вказала на те, що вона є членом Спілки німецьких літераторів України та членом Асоціації німецьких художників України; розповіла про багатогранний талант гості, зробила бібліографічний огляд художніх творів та публікацій про творчість Галини Невінчаної, представлених на книжковій виставці «У кожного своє щастя».

    Так, як пані Галина наділена талантом оповідача, то всі з великим задоволеням сприймали її невимушену бесідупро творчі здобутки, історію написання книг і картин. Особливу увагу вона приділила розповіді про рідне місто, 989-річчя якого незабаром будемо святкувати. Присутні мали змогу побачити картини, присвячені стародавній Білій Церкві. Це було дуже зворушливо, адже вони впізнали свої вулички, будинки, що стали пам’ятками архітектури.

    Свою любов до прекрасного, свої здібності до малювання пані Галинапередає дітям, вчить їх бачити світ чудовим та добрим.

    Тетяна Ярошенко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше