• Подорож у світ професій

    Подорож у світ професій Подорож у світ професій

    Одним з найважливіших кроків у житті людини є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість – одна з умов відчуття життєвої повноцінності.

    Вибору професії був присвячений професійний бутік «Дорога в професію починається з мрії», який був проведений у бібліотеці-філії №10 для читачів − учнів 8-Б класу БЗШ №5 (кл. керівник Яковенко Л.М.)

    Як правильно підійти до вибору професії, на що потрібно звертати увагу; які професії потрібні нині; про найрідкісніші професії, які існують сьогодні на ринку праці розповіла завідувачка філією Ганна Нагорна.

    А ще на восьмикласників чекали конкурси: «Професії наших предків», «Визнач професію», «Калейдоскоп професій», жартівливі запитання вікторини «Яка моя професія?».

    Яку ж професію обрати? Трохи розібратися в собі діти спробували за допомогою жартівливого тесту з геометричними фігурами – трикутником, колом, квадратом. Тест викликав неабияке зацікавлення, особливо ключ до нього. Виявилось, що серед учасників заходу є і майбутні керівники, і вчені, і митці, і винахідники.

    І нехай не все здійсниться, але бажання породжує мрію, яка потім перетворюється в мету. Для цього потрібно набиратися досвіду і знань.

    «Щоб не помилятися, треба мати досвід. Щоб мати досвід, треба помилятися».

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше