• Країна з ароматом книги

    Країна з ароматом книги Країна з ароматом книги Країна з ароматом книги Країна з ароматом книги Країна з ароматом книги

    З метою популяризації книги та читання сучасної літератури, для розширення знань про твори українських та зарубіжних письменників для читачів − учнів 6 класу Білоцерківської гімназії-початкової школи №15 (класний керівник Світлана Полінога) працівники філії №3 підготували літературну дегустацію «Країна з ароматом книги» та огляд української літератури «Запроси до серця книгу».

    Присутні познайомилися з книгами А.Кокотюхи, І.Роздобудько, С.Дерманського, В.Рутківського, О.Гавроша, Г.Пагутяк, М.Павленко та інших сучасних українських авторів.

    Тим, хто полюбляє читати українською, бібліотекарі порадили звернути увагу на розділ «Смаколики по-українськи», де можна знайти твори сучасних українських письменників.

    Розділ «Асорті для дітей» представлений розмаїттям популярних жанрів і авторів.

    Не залишилися поза увагою й ті, хто вже не вважає себе дитиною. Розділ «Фірмові блюда для тинейджерів» – саме для них. Тут представлена популярна серія книг В. Рутківського «Джури», карколомні детективні історії та ще багато цікавого. А ще читачі знайдуть «Рецепт смачного читання від бібліотекарів», які радять дотримуватися рецептури. Тоді можна отримати величезне задоволення, читаючи книги.

    Діти із задоволенням взяли участь у конкурсі «Зоряна година ерудитів» та переглянули відео «Читання книжок. Чому це важливо?».

    Учасники заходу підтвердили, що книга – одне з найбільших див, створених людиною. На вулиці холодно і ніщо так не зігріває душу та не тішить серце, як ароматні книжкові історії…

     

    Наталія Добровольська.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше