• Льюїс Керрол і його Країна Чудес

    Льюїс Керрол і його Країна Чудес Льюїс Керрол і його Країна Чудес Льюїс Керрол і його Країна Чудес Льюїс Керрол і його Країна Чудес

    27 січня виповнюється 190 років від дня народження Льюїса Керрола – англійського письменника-казкаря, автора всесвітньо відомої книжки «Пригоди Аліси в Країні Чудес». Написана ним казкова історія стала справжньою легендою, однією з найпопулярніших книг у свiтi, якою бiльше нiж півтора століття захоплюються мільйони читачів.

    З нагоди ювілею письменника працівники філії №4 запросили шестикласників Білоцерківської гімназії – початкової школи №13 на літературне знайомство «Льюїс Керрол і його Країна Чудес».

    Бібліотекарка Олена Буяненко ознайомила юних книголюбів із біографією письменника та цікавими фактами з історії створення улюбленої книги багатьох дітей. Діти мали змогу не тільки послухати розповідь, але й відповісти на питання вікторини та познайомитися з книжковою виставкою «Льюїс Керрол і його Країна Чудес».

    Під час заходу читачі-шестикласники продемонстрували добру обізнаність про пригоди Аліси, складали анаграми, взяли участь в іграх «Фантастичний предмет» та «Фантастичні пригоди».

    Фантастична мандрівка до Країни Див закінчилася обговоренням важливих життєвих уроків з книги «Аліса в Країні Чудес». Учні зрозуміли, що потрібно бути добрими і завжди, як Аліса, приходити на допомогу іншим.

    Світлана Линник.

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше