• У кожного малюнка своя історія

    У кожного малюнка своя історія У кожного малюнка своя історія У кожного малюнка своя історія У кожного малюнка своя історія У кожного малюнка своя історія

    Василь Сухомлинський писав: «Дитячий малюнок, процес малювання – це частка духовного життя дитини. Діти не просто переносять на папір щось з навколишнього світу, а живуть у цьому світі, входять у нього як творці краси, насолоджуються цією красою».

     

    В цьому можна переконатись, завітавши до бібліотеки-філії №6 на виставку малюнків «На крилах дитячої творчості». На виставці представлені роботи читачів, активних учасників масових заходів, вихованців народної студії петриківського розпису «Азалія» (керівник Людмила Красніцька-Луцик): Ольги Замастеренко, Анни Ластовки, Анни Костенко, Діани Пристай, Злати Польської та Маргарити Валентенко.

    Проведення виставки дитячого малюнка у стінах книгозбірні стало вже доброю традицією для юних художників. На розгляд відвідувачів маленькі художниці представили мистецькі роботи в техніці петриківського розпису. Кожен малюнок – це краса та радість, оригінальність, креативність та неповторність.

    Виставка образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва яскраво демонструє своєрідність дитячої творчості, любов дітей до мистецтва, їхнє вміння бачити прекрасне в житті та передавати його в своїх роботах.

    На відкриття виставки прийшли батьки, друзі, однокласники, читачі книгозбірні. Завітала і директорка ЦБС ім. П.Красножона Леся Поліщук. Леся Василівна привітала учасників виставки та вручила грамоти і солодкі подарунки за активну участь у житті бібліотеки юним митцям. Грамоти та призи отримали вихованці народної студії «Азалія» від адміністрації ЦПО «Соняшник».

    Всі бажаючі мали можливість зазирнути в чарівний світ дитячої уяви та насолодитися рідним для нас дивокраєм, яскравими барвами природи, квітковими композиціями.

    Приходьте в бібліотеку разом із друзями, щоб насолодитися красою, гармонією, казковими мріями і доторкнутися до неповторного мистецтва петриківського розпису. Виставка діятиме до 1 травня 2024 року.

     

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше