• Нові книги – нові відкриття

    Нові книги – нові відкриття Нові книги – нові відкриття Нові книги – нові відкриття Нові книги – нові відкриття Нові книги – нові відкриття

    Нові книги у бібліотеці – це завжди маленьке свято. Скільки невідомого та цікавого приховуютьвонипід своїмиобкладинками.

     

    «Нові книги – нові відкриття» – під такою назвою у бібліотеці-філії №2 відбувся День нової книги.

    Бібліотекарка Ірина Тупчій підготувала для членів клубу «Цікаве дозвілля» літературний пеленг «Нові імена на літературній ниві». Під час заходу читачі мали змогу відкрити для себе нові імена у сучасній літературі. Це новинки українських авторів: Н.Довгопол, О.Саліпи, О.Макаренко, Я.Вовк, Ю.Ілюхи, М.Кривцова, В.Маркуса. Читачі ознайомилися з творами зарубіжних письменників: К.Вотсон, К.Гувер, Е.Шафан, Л.Гунеля. Видання різні за жанрами, тож кожному читачеві знайшлася книга за його вподобанням.

    Читачів – четверокласників Білоцерківської гімназії-початкової школи №13 бібліотекарка Тетяна Матвієнко запросила на літературний вернісаж «Новинки з усього світу». Пані Тетяна ознайомила дітлахів із книжковими новинками з яскравими обкладинками на будь-який читацький смак. Мандруючи цікавим книжковим світом, юні читайлики відповідали на запитання вікторини «Книга відкриває світ».

    Протягом дня відвідувачі знайомились з книжковими новинками, що розташувалися на виставках «Весняний настрій дарує книга», «Райдуга книжок» «Вернісаж книжкових новинок».

    Запрошуємо до читання, яке дарує радість і приємні миті. Дізнатися про наявність нових надходжень можливо за допомогою електронного каталогу на сайті «Бібліотеки Білої Церкви» за посиланням https://library-service.com.ua:8443/kvbcmb/

     

    Світлана Линник.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше