• Природа – Мати, будь же сином

    Природа – Мати, будь же сином

     

    ХХ століття пройшло під гаслом: «Ми не можемо чекати милостей від природи. Взяти їх у неї – наша задача». Люди використовували знання законів природи для її варварської експлуатації, що забезпечило їм небачений раніше матеріальний комфорт. Але за все в цьому житті потрібно платити, і людство платить високу ціну за вбивство природи.

    Жорстоке вбивство тварин, знищення лісів, колосальні викиди шкідливих речовин у воду, повітря, землю, руйнування глобальної екосистеми планети – найяскравіші прояви такого «прогресу».

    Бібліотека-філіал №8 не залишається осторонь проблем екології. Саме тому 21 квітня, в рамках Дня інформації, у приміщенні читального залу був проведений екологічний всеобуч «Природа – Мати, будь же сином».

    Учні БЗШ № 11, які завітали на захід, дізналися не тільки про основні екологічні проблеми нашої країни, але й обговорили, що може кожен із нас зробити, щоб долучитися до вирішення цього питання.

    Учасники заходу дійшли висновку, що не треба чекатиекологічного колапсу і вже зараз починати оволодівати навичками гармонійного життя в стилі «еко».

    Гана Іванова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше