• Медово пахне Спас

    Медово пахне Спас Медово пахне Спас

    19 серпня православні християни відзначили одне з найбільших християнських свят – Преображення Господнє або другий Спас. Кожен українець вважав за святий обов’язок понести до церкви на посвяту овочі, фрукти, гриби, мед у стільниках, хліб та інші дарунки природи.
     
    Для працівників бібліотек-філіалів №8 і 9 стало традицією у день яблучного Спаса відвідувати воїнів, які лікуються у Білоцерківському шпиталі. Співпраця бібліотек з військовим гарнізоном розпочалася в 2014 році. Головний лікар Микола Самарський та заступник начальника шпиталю по роботі з особовим складом майор Олег Штрафунов завжди раді зустрічі з нами, організовують військових для проведення бібліотечних масових заходів. Та найбільше подобаються солдатам відвідини під час великих релігійних свят, коли зустрічі відбуваються у теплій дружній атмосфері і за святковим столом можна скоштувати різноманітних смаколиків.
     
    Ось і цього разу бібліотекарі привітали присутніх зі святом, побажали здоров’я,благополуччя, успіхів, миру і пригостили щедрими дарунками літа: яблуками, грушами, сливами, виноградом, персиками, медом та іншими солодощами. А воїнам-книголюбам була подарована підбірка детективів,фантастики, фентезі, а також збірки поезії різноманітної тематики.

    Жанна Харченко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше