• «Шукати красу, де тільки можна її знайти і дарувати її тим, хто поруч з тобою…»

    Алессандро Д’Авенія про зміст життя писав: «Шукати красу, де тільки можна її знайти і дарувати її тим, хто поруч з тобою. Для цього і живу на світі».

     
    Бачити і творити красу не всім дано. Тому слід цінувати цей дар Божий. Серед користувачів бібліотеки-фіії №6 є люди, які приходять до книгозбірні не лише взяти книги, а й поділитися своїми захопленнями.
     
    З Анастасією Слабінською бібліотекарі познайомились 20 років тому. Спілкуючись, дізналась, що вона мріяла стати вихователем, та не склалося. Здобула професію агронома, але бажання працювати з дітьми не зникло. За певних життєвих обставин доля допомогла мрії здійснитись. Нині Анастасія Петрівна працює керівником гуртка «Мистецтво нашого народу» на базі Дроздівської ЗОШ І-ІІІ ст.
     
    А ще, майстриня має особливе захоплення: займається садівництвом і квітникарством. Тут на допомогу приходять знання професії агронома.
     
    Любить пані Анастасія шити і вишивати. Вона у постійному пошуку, цікава співрозмовниця. Завжди ділиться враженнями від виготовленого власноруч витвору мистецтва. Створює роботи не лише для себе, а й для друзів. Бібліотеку прикрашає портрет Тараса Шевченка, зробленого в техніці квілінг від пані Анастасії.
    Майстриня відкрила світ мистецтва онукові – читачу бібліотеки Дмитру Драблєнкову. Діма неоднорозаво брав участь у міських виставках-конкурсах.
     
    Запрошуємо переглянути міні виставку робіт Анастасії Петрівни, виготовлених в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва: квілінг, вовняний живопис, вишивка стрічками, хрестиком, гладдю, в групі бібліотеки-філії №6 «БібліоДзвін» у мережі Фейсбук. Приємного перегляду.

    Надія Гаврилова.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше