• З Днем народження, Біла Церкво!

    З Днем народження, Біла Церкво! З Днем народження, Біла Церкво! З Днем народження, Біла Церкво!

    Золота красуня-осінь завітала у наше місто. Теплий вітерець на різнокольорових листочках приніс усім нам свято – День міста. Залетіли листочки і в бібліотеку-філіал №6, щоб разом із користувачами привітати Білу Церкву із 985-річчям.

    Бібліодесант «З Днем народження, Біла Церкво!» до наймолодших читайликів, учнів 1-А класу БЗШ №23 (класовод Олена Берегова) здійснила бібліотекар Людмила Романюк. Діти дізнались, чому місто має таку назву, візуально любувалися красою парку «Олександрія» та прочитали вірші про рідне місто, написані поетами-краянами.

    Третьокласники БЗШ №23 (класовод Тетяна Кучинська) взяли участь у мистецькій годині «Одяглася осінь в дороге намисто, золоте волосся простягла над містом». Перш ніж взяти до рук пензлі та олівці, читайлики ознайомилися з цікавими фактами з історії Білої Церкви, разом з бібліотекарями, «блукаючи» алеями парку «Олександрія», насолоджувались красою осені, яка вступила в свої законні права. Пофантазувавши діти почали малювати. Бібліотекарі були вражені результатомнаполегливої роботи дітвори. Родзинкою осіннього настрою стала міні виставка, на якій було представлено 13 дитячих робіт. Софійка Марковська «запросила» учасників заходу відвідати Палієву гору, Влад Петрашевський – відпочити на центральній алеї парку, Іринка Бушуєва помилуватися річкою Рось. На малюнках можна побачити вдягнені в золото клени і берізки серед зелених ялин та жовто-зелені дуби, які розкинули віти, схожі на величезних велетнів.

    Всі учасники міні-виставки отримали солодощі від бібліотекарів. Також діти переглянули відео-ролик «Гімн Білій Церкві». Свою любов до рідного міста учасники заходу передали під час флешмобу, який відбувся на подвір’ї бібліотеки.

     

    Надія Гаврилова.

     



    Поділись з друзями:




Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше