• Чарівні історії від німецьких казкарів

    Чарівні історії від німецьких казкарів Чарівні історії від німецьких казкарів Чарівні історії від німецьких казкарів Чарівні історії від німецьких казкарів

    2018 рік оголошено Роком німецької мови в Україні. При цьому йдеться не стільки про вивчення іноземної мови, скільки про знайомство з культурною спадщиною цієї країни.

    Діти завжди відкриті для всього нового. Вони вчаться, граючись, і радісно пізнають розмаїття нашого світу. Тому сьогоднішня зустріч у бібліотеці №10 з учнями 3-А класу БЗШ №5 (класовод Хмарська Т.П.) була присвячена німецьким казкарям.

    Книжкова виставка «Sprechen sie Deutsch?» («Ви розмовляєте німецькою?») зацікавила третьокласників, адже на ній розміщені книги авторів, які написали чудові улюблені твори саме німецькою мовою. Це – брати Грімм, В.Гауф, Е.Т.А.Гофман, Р.Е.Распе, П.Маар, К.Функе, О.Пройслер, Т.Вульф тощо.

    Третьокласники із задоволенням взяли участь у каскаді літературних задоволень «Чарівні історії від німецьких казкарів», який включив у себе казкову вікторину «Хто так говорить?», бліц-опитування «Продовж назву», літературні головоломки «Яка казка заховалася?» та гру «Склади пазли – отримаєш казку».

    Після заходу галасливою юрбою захоплені читайлики побігли на дитячий абонемент, щоб швиденько взяти додому запропоновані книги.

    Що може бути кращим у бібліотечній, професії, ніж радісний, задоволений читач?

    Леся Кравчук.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше