• Мовчить зачудований ліс

    Мовчить зачудований ліс Мовчить зачудований ліс Мовчить зачудований ліс


    Про ліс можна говорити годинами. Про нього розповідали великі люди, та й зараз тема лісу близька багатьом письменникам, науковцям, простим людям…, адже всі розуміють – ліс – це наше життя і його потрібно берегти!

    На екологічну гру «В гостях у Лісовичка» до бібліотеки-філії №10 завітали юні читачі. Ніхто з них не бачив Лісовичка, але всі впевнені – він є, живе і оберігає лісові насадження, а якщо його сильно-сильно образити – трапляється біда.

    Діти прослухали цікавинки про життя лісу, а потім відповіли на запитання вікторини «Ліс – наше багатство»; були активними під час гри «Відгадай квітку за кольором». Сподобався читайликам і конкурс з м’ячем «Назви тварин і рослини Білоцерківщини». З поданих букв учасники заходу складали назви птахів (склали аж 20) під час конкурсу «Пташиний гомін».

    Слід пам’ятати, що відпочиваючи у лісі, не можна порушувати рівновагу в ньому. На жаль, настали часи, коли потрібно захищати природу від людей. Знати, щоб зберегти, допоможуть книги. Малечі сподобалися книги Кірні Б. «Подорож до дивовижного світу тварин» та «Життя лісу», з яких присутні поповнили свої знання про дивовижний і розмаїтий світ лісу.

    …А спостерігав за нами Лісовичок.

     

    Ганна Нагорна.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше