• «Осінні фантазії» зачаровують

    «Осінні фантазії» зачаровують «Осінні фантазії» зачаровують «Осінні фантазії» зачаровують «Осінні фантазії» зачаровують

    Осінь зачаровує незбагненністю кольорів і відтінків, дивовижною неповторністю краси природи. Саме восени можна знайти силу-силенну матеріалу для створення власної затишної осені – чи то з листя, чи то з каштанів, чи то з гарбузів. Працівники книгозбірні №6 вже котрий рік поспіль для своїх маленьких користувачів та їхніх родин організовують виставку поробок «Осінні фантазії».

    Сонячного осіннього дня на відкриття виставки в бібліотеці зібралися поціновувачі дитячої творчості. Завідувачка книгозбірнею Надія Гаврилова привітала присутніх з подією-відкриттям виставки. «Цей рік був особливий,− зауважила Надія Миколаївна. До виставки долучились вихованці п’яти дошкільних закладів міста №8 «Золотий півник», №12 «Джерельце», № 27 «Червона Шапочка», №31 «Незабудка» та № 35 «Вербиченька», учні БЗШ №20, 21,23, гімназії №1, а також Дроздянської гімназії-початкової школи».

    87 учасників дійства представили 110 робіт. Від численних поробок з природних матеріалів просто розбігалися очі. Чого тут тільки немає: фігурки з овочів, каштанів, жолудів, шишок; аплікації з листя, зерняток, насіння, круп; натюрморти; об’ємні композиції тощо. І все виготовлене з любов’ю та неабиякою фантазією. Читальна зала філії перетворилася на галерею творчості, фантазії та мистецький арсенал вигадок.

    Потрапивши на «Лісову галявину» Анни Максимець (ДНЗ №35), ви зустрінете Їжачиху з їжачатами, які прийшли в «Лісову школу» Катрусі Єлькіної (ДНЗ №35). Відвідаєте «Будинок мрій» Василини Ліченко (ДНЗ №35). Послухаєте «Секрети осінньої казки Арсена Дмитрашко (БЗШ №23) та полюбуєтесь «Казковим деревом» Катрусі Марченко (ДНЗ №35). Полинете у світ музики з «Осінньою мелодією» Вероніки Поліщук (ДНЗ №8) й скуштуєте меду разом із ведмежатами «На пасіці» Дмитрика Дубея (ДНЗ №31). А ще, насолоджуючись «Золотою осінню» Сабіни Кириленко, ви зустрінете багато «Їжачків-хитрячків», «Осіннього лева» Артема Шикіра (ДНЗ №31), «Родину розумашок сов», «Веселих чоловічків» Віктора Дмитрука (ДНЗ №31),«Працьовитих білочок» Кості Каверіна (ДНЗт№8) та «Сім’ю диких кабанів» Діани Ющенко (БЗШ №23). Варвара Середа (БСШ №1) і Матвій Строкач (гімназія №1) розкриють секрети мотанок з осіннього листя та сухої трави. Повертаючисьз прогулянки, ви зустрінете працьовитих Артура Телюка (ДНЗ №8), Настю Бойко (ДНЗ №31) та Маргариту Коломієць із «Щедрими кошиками осіннього урожаю».

    Щоб переконатися у неперевершеній красі виставки, завітайте в бібліотеку-філію №6. Маленькі митці вражають фантазією, талантом та майстерністю виконання робіт.

    Головний бібліограф методичного відділу ЦБС Олександра Олександрівна Нагорна поділилася враженнями від виставки та нагородила грамотами за творчу співпрацю з бібліотекою та активну участь у виставці колективи дошкільних закладів №8, 12, 27, 31 та 35. Ростислав Вернидуб, Матвій Строкач, Вероніка та Єгор Тимковичі, Софія Сергієнко, Варвара та Поліна Середа, Зоряна та Цвітана Ненашеви, Марія Бабенко та Катерина Осадча отримали грамоти та солодощі від працівників книгозбірні.

    Виставка осінніх композицій – це чудовий задум, який дає можливість дітям проявити свій творчий потенціал, а також побачити красу природи, якою наділяє осінь все довкола. Дякуємо всім учасникам виставки за гарний настрій та естетичне задоволення.

    Надія Гаврилова.

     

     



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше