• Здоровий спосіб життя – шлях до довголіття

    Здоровий спосіб життя – шлях до довголіття

    Сучасний світ відкриває перед нами великі можливості, ми поспішаємо жити, не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя, лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю, і лише здорова людина приносить користь суспільству. Здоров’я – одна з основних умов щастя людини.

    7 квітня весь світ відзначає Всесвітній день здоров’я. З нагоди цього дня у бібліотеці-філії села Вільна Тарасівка відбулася година інформації «Здоровий спосіб життя – шлях до довголіття».

    Бібліотекарка пані Раїса, нагадала присутнім про те, що здоров’я людини – це найцінніший скарб, який у неї є. Ніщо не може зрівнятися із ним: ні багатство, ні досягнення, ні слава. Кожна людина повинна берегти своє здоров’я, вести здоровий спосіб життя, адже саме здорова людина формує сильну націю. А ми сильна нація! У ці трагічні дні війни турбуємося про власне здоров’я і здоров’я наших рідних, про здоров’я сусідів і знайомих, і особливо турбуємося про здоров’я наших захисників.

    Здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості. Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє, почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба дотримуватися здорового способу життя.

    Також у книгозбірні розгорнута книжкова виставка «Обери здоров’я – обери життя», на якій розміщені видання, що висвітлюють цікаві факти про те, як свідомо ставитися до власного здоров’я, зберегти та зміцнювати його.

    Учасники заходу мали можливість висловити думку щодо значення здоров’я для кожного з них та взяти активну участь у фізкультхвилинці, яку підготувала читачка книгозбірні Світлана Крутських.

    Захід був насичений, цікавий та змістовний, а читачі отримали гарний настрій та масу позитивних емоцій.

    У Всесвітній день здоров’я бібліотека вітає всіх і кожного, і бажає усім міцного здоров’я!

     

    Раїса Лисак.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше