• 7 квітня – Всесвітній День здоров’я

    7 квітня – Всесвітній День здоров’я 7 квітня – Всесвітній День здоров’я 7 квітня – Всесвітній День здоров’я 7 квітня – Всесвітній День здоров’я 7 квітня – Всесвітній День здоров’я

    Здоров’я – найбільший скарб для людини. Під таким гаслом відбувся День здоров’я у центральній бібліотеці для дітей.

    У книгозбірні зібралися читачі – третьокласники гімназії-початкової школи № 11. Захід розпочався хвилинкою міркувань про те, що іноді людям треба замислитися і потурбуватися про себе, бо лише здорова людина приносить користь суспільству і живе із задоволенням.

    Багато цікавого і корисного дізналися читайлики в цей день. Присутні розгадували ребус «Здоров’я», отримували поради під час інформини «Особиста гігієна», складали модель режиму дня для третьокласників, відгадували загадки про корисні овочі та фрукти, складали корисний перекус для школярів, відповідали на питання вікторини «Так чи Ні?».

    Всі, без винятку, зійшлися на думці, що спорт – дуже важлива складова здорового способу життя. У 3-В класі виявилося дуже багато дітей, які займаються різноманітними видами спорту: легка атлетика, гімнастика, бокс, футбол, спортивні танці. Дітлахи із задоволенням ділилися своїми успіхами і досягненнями. А під час гри «Спортивна пантоміма» продемонстрували ще й акторські здібності, зображуючи той чи інший вид спорту.

    Не оминули увагою бібліотекарки і тему психічного здоров’я. Діти України, разом із дорослими переживають воєнні події. Як справлятися з тривожністю, страхами, переживаннями – про це бібліофахівчині розповіли школярам.

    Наостанок читачі за допомогою кольорових кульок, що символізували дитячі відчуття цього дня, склали картину «дитячого настрою».

    «Бережіть себе і свій організм, радійте життю, набувайте хороших звичок, привчайте себе до активного і здорового способу життя, будьте розумними і мудрими, впевнено крокуйте до «Країни Міцного Здоров’я» і пам’ятайте, що ваше здоров’я – у ваших руках», – такими побажаннями завершився День здоров’я у центральній бібліотеці для дітей.

     

    Олена Корнієнко.



    Поділись з друзями:



Біла Церква

Одними з найбільш значних культурних та освітніх
центрів міста є державні публічні бібліотеки!



Централізована бібліотечна система Білої Церкви обслуговує 50873 читачів!

Це більш ніж 25% населення всього міста!

Докладніше